U trendu

Aerodrom pregovara o kupovini kamiona iz FAP-a

Menadžment Aerodroma Nikola Tesla razgovarao je danas u Priboju sa poslovodstvom FAP Korporacije o kupovini nekoliko kamiona za čišćenje snega i prevoz gradjevinskog materijala unutar aerodromskog kompleksa.

Aerodrom Nikola Tesla iz proizvodnog pogona FAP-a može nabaviti nekoliko kamiona za čišćenje snega, odnosno kamiona sandučara sa raonikom koji su potrebni za čišćenje snega na internim saobraćajnicama, kao i na prilaznim putevima aerodromu, saopšteno je posle sastanka.

„Povoljnost ovakvog angažmana je što bi se u letnjem periodu raonici skidali, a isti kamioni koristili za gradjevinsku službu i prevoz raznog materijala na kompleksu beogradskog aerodroma“, saopštio je Aerodrom Nikola Tesla

Na sastanku je razmatrana i ideja koja bi na dugoročan način mogla da pomogne FAP-u „i to tako što bi Aerodrom povezao FAP sa specijalizovanim svetskim proizvođačima zimske opreme za aerodrome“.

Menadžment Nikole Tesle predložio je da se iskoristi FAP –ov tegljač, koji bi bio nadograđen širokim raonikom za sneg, četkom i duvaljkom, kao i da svetski proizvođači opreme iskoriste FAP-ovu osnovu za proizvodnju posipača uree.

FAP je posetilo poslovodstvo Aerodrom Nikola Tesla predvodjeno generalnim direktorom Sašom Vlaisavljevićem a koji su razgovarali sa predsednikom opštine Priboj Lazarom Rvovićem, načelnikom zlatiborskog okruga Dimitrijem Paunovićem i direktorom FAP Korporacije Rankom Vukovićem

 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.