U trendu

AMS osiguranje: Putno osiguranje „Srećko“ za bezbrizan odmor

BEOGRAD – AMS osiguranje poziva građane Srbije da pre polaska na put uplate polisu Putnog zdravstvenog osiguranja „Srećko“, kako bi svoj odmor učinili bezbrižnim i sačuvali novac i vreme u slučaju nezgode.

„Ako polisu Putnog zdravstvenog osiguranja nabavite putem webshop.ams.co.rs ostvarićete čak 30 odsto popusta“, navedeno je u saopštenju AMS osiguranja.

Putno zdravstveno osiguranje, ukoliko je ugovoreno skladu sa uslovima osiguranja, pokriva troškove lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom boravka u inostranstvu, kao i troškove ambulantnog i bolničkog lečenja.

Takođe, osiguranje obezbeđuje troškove zavoja i medicinsko-tehničkih pomagala, neophodne dijagnostike, stomatoloških tretmana, medicinske pratnje, lekarskih saveta i upućivanja na lekare, kao i neophodnog prevoza vozilom hitne pomoći i prevoza osiguranika u zemlju prebivališta.

Prema podacima osiguravajućih kuća u Srbiji, najčešći zdravstveni problemi zbog kojih na letnjem odmoru građani traže pomoć lekara su alergijske reakcije, virusi i povrede.

Česti su i ubodi insekata, sve je više dece i odraslih koji pate od alergije na sunce, a nisu retki ni stomačni virus, uganuća i prelomi kostiju.

Nezgode i bolesti mogu da pokvare ili skrate letovanje, kao i da „isprazne džepove“, jer su zdravstvene usluge u inostranstvu, čak i one rutinske, neretko veoma skupe, upozoravaju iz AMS osiguranja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.