U trendu

Ananas karavan: Besplatne edukacije o onlajn trgovini u Somboru 30. marta

SOMBOR – Karavan kompanije Ananas „Kliknite sa kupcima“ dolazi u Sombor u četvrtak, 30. marta, a svi zainteresovani moći će da prisustvuju besplatnoj edukaciji na temu onlajn (online) trgovine i saznaju više o značaju online prodavnica za poslovanje, šta je to što kupce motiviše da kupuju online, kao i o tome šta ih sa druge strane odbija.

Kako se navodi u saopštenju, besplatne edukacije biće organizovane u sali Regionalne privredne komore sa početkom od 12 časova.

Takođe, u sklopu edukacije svi prisutni saznaće više o MTS paketima i pogodnostima isključivo namenjenim biznis korisnicima.

Kompanija Ananas pokrenula je projekat „Kliknite sa kupcima“ u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i MTS-om, uz podršku Privredne komore Srbije, sa ciljem pružanja pomoći domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima.

Besplatne edukacije namenjene su onima koji žele da pokrenu sopstvenu online trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-commerca, navodi se u saopštenju.

Svi polaznici dobiće savete i znanja koja će im pomoći da se prilagode promenljivim trendovima na tržištu i da iskoriste mogućnosti koje pruža onlajn prodaja.

Kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-commerca, karavan će obići sve gradove u Srbiji.

Svi zainteresovani svoje prisustvo mogu da potvrde klikom na „Kliknite sa kupcima“, dok ostali registracijom putem ovog linka, daju šansu da možda baš njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana „Kliknite sa kupcima“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.