U trendu

Austrijski mediji hvale CarGo kao dobru konkurenciju Uberu

Kompanija CarGo danas je saopštila da su početak njenog poslovanja u Beču ispratili svi austrijski mediji, koji su ocenili da su poznate aplikacije Uber i Taxify&Co dobili jaku konkurenciju, čime će se unaprediti tržište transporta, a gradjanima ponuditi bolja usluga.

Poznate dnevne novine „Heute“ navele su da je CarGo doneo konkurenciju na tržište prevoza i ističu da je CarGo ponudio jeftiniju uslugu od svetski poznatog Ubera. Novinari tog lista, koji su isprobali CarGo aplikaciju, naveli su da su za vožnju u trajanju od 14 minuta platili devet evra, dok bi za istu relaciju preko Ubera platili 12,75 evra.

Sa druge strane, austrijski „Kronen Zeitung“ ističe kao prednost CarGo aplikacije potpunu transparentnost troškova i sigurnost jer korisnici mogu pre poručivanja vožnje da vide koliko će ih ona koštati.

Kako štampana izdanja tako i onlajn mediji pišu o dolasku srpske kompanije CarGo na austrijsko tržište i prednostima koje je ponudila gradjanima Beča. Tako je sajt „Leisure communication“ istakao popust od pet evra koji je CarGo obezbedio svim korisnicima aplikacije za prve tri vožnje, dok sajt „Future zone“ ističe da je CarGo ponudio kvalitetnu uslugu gradjanima i poštenu saradnju sa partnerskim kompanijama.

„Beč je postao bogatiji sa novom platformom za mobilnost. Kompanija koja je osnovana u Beogradu, proširila se i na Cirih, sada i na  austrijsku prestonicu“, navode austrijski mediji i ističu da je CarGo obezbedio kvalitetnu i povoljnu uslugu gradjanima Beča i dobar prihod za vozače i iznajmljivače automobila, što je „rezultat posedovanja moderne flote i pažljive usluge“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike