U trendu

Banka Poštanska štedionica otvorila ekspozituru u Bulevaru kralja Aleksandra

BEOGRAD – Banka Poštanska štedionica otvorila je danas 177. ekspozituru, u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.

Ekspozitura je otvorena u prisustvu predsednika Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojana Kekića i člana Izvršnog odbora Aleksandra Čortana, koji je rekao da je to 21. nova ekspozitura u poslednjih godinu dana.

Čortan je kazao da se Banka Poštanska štedionica, koja se prevashodno bavi poslovima sa stanovništvom, trudi da svoju poslovnu mrežu maksimalno proširi i optimizuje u skladu s potrebama njenih klijenata u Srbiji.

„Ideja nam je da s rastom poslovne mreže, raste i broj naših klijenata, a to se potvrđuje svaki dan u praksi. Kao banka koja se bavi poslovima sa stanovništvom izuzetno smo ponosni i na to što svakakog dana razvijamo nove proizvode“, ukazao je Čortan.

Neki od proizvoda po kojima je Banka poznata na tržištu, navodi, jesu poslovi vezani za gotovinske i refinansirajuće kredite, najniža cena na tržištu za održavanje tekućeg računa od 70 dinara, ali i dobre ponude za najstarije klijente.

„Ono što nas izdvaja jeste svakako briga o našim najstarijim korisnicima. Penzioneri u našoj banci, bez naknade, dobijaju penziju sedam dana pre redovne isplate“, rekao je Čortan.

Takođe, dodao je on, Banka Poštanska štedionica, koja je 100 odsto u vlasništvu države, brine o brendovima Srbije, među kojima je, kaže, očuvanje i promocija Dina brenda i Dina platne kartice.

„Kao najveći izdavalac u Srbiji, imamo više od milion i po kartica, i s ponosom možemo da kažemo da smo omogućili svim našim korisnicima da ovu karticu koriste za plaćanje roba i usluga na šest meseci bez ikakvih troškova“, rekao je Čortan.

Prema njegovim rečima, trenutno postoji više od 4.000 prodajnih mesta na kome je moguće plaćati Dina platnom karticom, a i najveći trgovinski lanci uključeni su u taj projekat.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.