najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Biznis forum na Kopaoniku

Na Kopaoniku sutra počinje Kopaonik biznis forum, koji će trajati do 10. marta,na kojem će učestvovati više od 800  domaćih i stranih privrednika, diplomata, predstavnika Vlade Srbije, ekonomskih analitičara, teoretičara i medjunarodnih eksperata.

Tema ovogodišnjeg skupa je “Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: kako sanirati glavne pukotine u sistemu”.

Planirano da tokom tri dana održavanja 23. Kopaonik biznis foruma bude organizovano oko 20 panela, tri plenarne sesije i pet specijalnih prezentacija.Prvog dana foruma biće organizovana rasprava “Ekonomske posledice nove realnosti:problemi, uzroci i rešenja”. Uvodna izlaganja imaće premijer Aleksandar Vučić, guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković i ministar finansija Dušan Vujović.

Za 9. mart je predvidjena rasprava “Ažuriranje reformske agende: reforme države i restrukturiranje javnog sektora”, a trećeg dana, odnosno 10. marta, rasprava o narednim koracima u sprovodjenju reformi.

Naglašeno je i da će zaključci sa 23. “srpskog Davosa” biti sumirani u dokumentu “Kopaonik koncenzus”.Kopaonik biznis forum tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Srbije. Ovogodišnji partner Foruma je kompanija Masterkard (Master Card).

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike