U trendu

BK grupe planira da izgradi ceo jedan grad u Nemačkoj

BEOGRAD – Poznati srpski biznismen Bogoljub Karić kreće u nove poduhvate i planira da u Nemačkoj izgradi ceo jedan grad, saopštila je danas BK grupa.

Karić je na svom Fejsbuk profilu, kako se prenosi, naveo da su se posle sastanka u Berlinu, BK grupi, koja je svrstana među 100 najboljih kompanija na svetu, otvorile značajne poslovne mogućnosti da projekat Tesla grad bude realizovan i u Nemačkoj, gde su poslovni partneri kompanije veoma zainteresovani za saradnju.

Izgradnja Tesla grada planirana je i u Beogradu i uveliko se prikupljaju sve potrebne dozvole, a odlikovala bi ga vrhunska gradnja uz primenu najnovije smart tehnologije, kao i niska cena stanova od svega 500 evra po kvadratu, kaže se u saopštenju.

Podseća se da BK grupa gradi impresivne komplekse u 17 država, od Austrije preko zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza do Ujedinjenih Arapskih Emirata i Kine, s posebnim akcentom na Minsk World, najveći građevinski poduhvat u Evropi, koji je nadavno obišao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.