Branabić: Vrata Vlade Srbije širom otvorena za domaće privrednike

Premijerka Srbije Ana Brnabić je večeras pozdravila neke od najuspešnijih domaćih privrednika, poručivši im da su za njih vrata Vlade Srbije otvorena, i da je spremna da nastavi konstruktivni dijalog sa njima.

Brnabić je prisustvovala tradicionalnom letnjem prijemu u organizaciji kluba „Privrednik“ koji okuplja 55  najuspešnijih poslovnih ljudi iz različitih sfera domaćeg biznisa, saopštio je večeras taj poslovni klub.      

Letnji prijem je i ove godine okupio državnih zvaničnika, stranih diplomata, domaćih i stranih kompanija, članova poslovnih klubova i zvanica iz sveta društvenog, kulturnog i privrednog života Srbije.

U ime svih članova, goste je pozdravio predsednik Kluba Zoran Drakulić koji je naveo da je potrebno da dodje do „pomirenja izmedju krupnog kapitala i politike“, da domaći privrednici budu podjednako tretirani kao i strani investitori.

Dodao je da je nakon petnaest godina postojanja tog kluba, privilegija biti kako član, tako i na čelu udruženja kakvo je „Privrednik“ koji je , kako je naveo, svoja vrata otvorio novoj generaciji poslovnih ljudi.

(Beta)

2 komentara
  1. Siniša

    Kako napisa prethodnik vrhunski cinizam. Vlast u Srbiji legalno vrši genocid nad sopstvenim narodom.

  2. zoran

    Vrata Vlade Srbije širom otvorena za domaće privrednike-kakav cinizam od režima koji satire privredu Srbije!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike