U trendu

Brnabić: Podrška Vlade Srbije Tafeu da što pre pokrene proizvodnju u IMT-u

BEOGRAD – Vlada Srbije će podržati indijsku fabriku Tafe koja je kupila Industriju mašina i traktora (IMT) Beograd da što pre pokrene proizvodnju u tom nekadašnjem gigantu, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da je završen ogroman posao za Srbiju koji se odlagao više od decenije.

Ona je nakon potpisavanja kupoprodajnog ugovora za IMT ponovila da očekuje da prvi traktor bude predstavljen u maju, na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Da mi cemo uvek podrzavati nekog sa strane. To je mudra politika ove vlade kao i one prethodne. umesto da sa svojim snagama gradimo i izgradjujemo zemlju mi je velikodusno poklanjamo drugima (strateskim partnerima ) i svi drugi imaju vecu korist od nas samih , To je mudra politika naseg rukovodstva koje kao musice zuje po svetu (misleci da su neki faktor) i vrseci samo prociju sebe i nudeci se „strateskim partnerima“. Nudi se sa nase strane jeftina radna snaga i zatvaraju nasi lokalni aerodromi da bi koncesionar imao sto veci profit (kojeg se mi odricemo i koji vec imamo Mnogo „mudrosti“od naseg rukovodstva i sve to isti pokrivaju pod plastom tajnosti da njihova „mudrost“ne dodje na svetlost i uvid javnosti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike