U trendu

BW: Prodat 2000. stan u „Beogradu na vodi“

BEOGRAD – Kompanija „Belgrade Waterfront“ saopštila je danas da je prodat 2000. stan na lokaciji na kojoj se gradi „Beograd na vodi“.

„Jubilarni prodati stan se nalazi među prvim brendiranim ‘W’ stanovima u Srbiji, prestižnim W Residences Belgrade“, kaže se u saopštenju ove kompanije.

Do ovog trenutka, navode, u okviru Belgrade Waterfront-a useljene su tri stambene zgrade, što je ukupno oko 750 stanova, a kompletno je završeno 50 odsto planirane infrastrukture.
Beogradski „W hotel“, kao i „W Residences Belgrade“, nalaziće se na obali reke Save.

Generalni direktor Belgrade Waterfront-a Nikola Nedeljković podsetio je da su do sada useljene tri stambene zgrade sa više od 750 stanova.

„Do sada smo uselili tri stambene zgrade, to je nešto više od 750 stanova. U sledećoj godini ćemo useliti i četvrtu – BW Magnola i otvoriti najveći tržni centar – Galeriju Belgrade“, najavio je Nedeljković.

Paralelno sa zgradama radi se i na infrastrukturi, a u ovom trenutku je završeno 50 odsto planiranih infrastrukturnih radova, rekao je Nedeljković i naveo da je povodom jubilarnog prodatog stana ova kompanija kupcu pripremila poseban poklon vaučer u vrednosti od 2.000 evra za servisne troškove.

Kako se dodaje u saopštenju, pet kupaca koji odmah nakon 2.000-te kupovine postanu vlasnici nekog od stanova u okviru Belgrade Waterfront-a, takođe će biti nagrađeni vaučerom iste vrednosti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.