U trendu

„CarGo“ nastavlja da pruža uslugu preko Udruženja građana

BEOGRAD – Kompanija „CarGo tećologies doo“ i novoosnovano udruženje građana „CarGo“ potpisali su danas ugovor, koji će omogućiti da svi korisnici ovog prevoza nastave da ga koriste kao članovi udruženja.

Direktor kompanije Vuk Guberinić smatra da Zakon o prevozu putnika „ni na jedan način ne obavezuje CarGo, jer on nije ni taksi, niti je javni prevoz“, pa od Ministarstva saobraćaja nije ni zatražena nikakva dozvola.

Kako je rekao predsednik udruženja Aleksandar Vučić, članovi udruženja biće i korisnici i partneri koji pružaju usluge prevoza, učlanjivanje je besplatno, a naknade će se naplaćivati elektronski.

„Udruženje CarGo neće naplaćivati članarinu, neprofitno je i neće uzimati nikakav keš“, kaže Vučić.

Dosadašnji korisnici CarGo aplikacije njenom obnovom prihvataće da budu članovi udruženja.

Vučić je rekao da udruženje do sada ima 50.000 članova a da očekuje da će ih biti 250.000, koliko je korisnika aplikacije bilo u poslednje tri godine rada CarGo-a.

Direktor CarGo kompanije Vuk Guberinić rekao je da je ovako pokazano da „ostaju odgovorni prema građanima, a da će udruženje ‘CarGo’ pokazati da je lojalno prema građanima i da će uvek biti tu kada im je potrebna pomoć“.

On je dodao da se „bez ijednog kompromisa nastavlja borba da se građanima pruži alternativna usluga i izbor“ kada je u pitanju „mobilnost na inovativan način“.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike