U trendu

Dan internet domena Srbije 7. marta povodom 15 godina . rs internet domena

BEOGRAD – Konferencija povodom obeležavanja Dana internet domena Srbije (DIDS 2023) biće organizovana 7.marta u beogradskom Centru za kulturu „Vlade Divljan“, u znak jubileja petnestogodišnjice početka registracije .rs internet domena.

Posebna pažnja na konferenciji biće posvećena domaćim aspektima digitalne transformacije, najavio je Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS).

Na prvom panelu pod nazivom „Porodične kompanije i naredni nivo“ diskutovaće se o porodičnim kompanijama u Srbiji, da li su one spremne za smenu generacija među vlasnicima i da li su naslednici pripremljeni za izazove digitalnog doba i poslovanja.

Moderator ovog panela biće advokat i partner u firmi Four Legal Milovan Zvijer, a učesnici Dragan i Aleksandar Marković, otac i sin, iz ITN grupe, kao i Rade i Aleksa Vučićević, otac i sin, iz firme Art Ival.

„Digitalna poslovna rešenja iz Srbije“ naziv je drugog panela konferencije kojem će nesposredno prethoditi predstavljanje rezultata istraživanja o upotrebi digitalnih tehnologija u poslovanju, navedeno je u saopštenju.

Nakon što bude prezentovao kako i koliko biznisi koriste digitalne tehnologije i rešenja u svom poslovanju, moderator panela direktor za klijente „Four Dots“ Vladimir Zarić će pokrenuti razgovor sa panelistima – predstavnicima softverskih kuća koje razvijaju poslovna rešenja za domaće, regionalno i strano tržište, a koji će otkriti svoje utiske o stanju tržišta, kakva su iskustva u saradnji sa mikro, malim i većim kompanijama iz Srbije i koliko su naša preduzeća slična u odnosu na ona iz regiona i inostranstva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar