U trendu

Djordjević: U ugovoru o koncesiji nema ništa što je protiv radnika beogradskog aerodroma (VIDEO)

Ministar za rad i zapošljavanje Srbije Zoran Djordjević danas je izjavio da će sa radnicima beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ iduće sedmice razgovarati o ugovoru o koncesiji tog preduzeća i istakao da u koncesiji nema ništa što je protiv njihovih interesa.

„Dogovoreno je da u narednim danima radnici Aerodroma postave pitanja. Na sastanku ćemo biti samo radnici i ja i moći će da pitaju sve što ih zanima, što znači da Vlada Srbije nema šta da sakrije od radnika koji treba da znaju šta ih čeka“, rekao je Djordjević novinarima.

On je dodao da su predstavnici Vlade već nekoliko puta razgovali sa radnicima beogradskog aerodroma o koncesiji tog preduzeća, o čemu je juče potpisan ugovor sa francuskom kompanijom Vansi erport koja je najavila da neće biti otpuštanja radnika.

Po oceni Djordjevića, radnici Aerodroma „Nikola Tesla“ su shvatili prednosti koncesije i da je Vlada Srbije za to preduzeća uradila najbolju moguću stvar, kao i za zaposlene.

„Najbitnije je da Aerodrom nije prodat već dat u koncesiju i da imamo viziju kako će izgledati posle 25 godina, kao i da će biti pokretač privrede“, kazao je Djordjević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar