U trendu

Dodatno AMS osiguranje za lečenje u inostranstvu os Covid-a

BEOGRAD – AMS Osiguranje uvelo je dodatnu uslugu našim građanima u slučaju obolevanja od virusa korona u inostranstvu kojima pokriva troškove lečenja, saopšteno je iz te osiguravajuće kompanije.

Polisa Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće u slučaju obolevanja od Covid -19 može da se zaključi online na sajtu te komapnije uz nižu cenu od 30 odsto.

Dodatno osiguranje uključuje neophodne medicinske preglede ovlašćenih lekara, testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije virusom korona, lekove u vanbolničkom lečenju, bolničko lečenje ili hitnu medicinsku evakuaciju u zemlju prebivališta, u skladu sa uslovima osiguranja.

Uključujući doplatu za pokriće COVID-19, za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, polisa osiguranja u AMS Osiguranju košta 1.102 dinara, a za porodice za isti vremenski period iznosi 2.425 dinara.

Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja nalazi se na sajtu webshop.ams.co.rs, a više informacija može se dobiti pozovom na broj telefona 0800-009-009.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.