U trendu

„Dunav osiguranje“ i ove godine u projektu „Budi hrabra“

BEOGRAD – Tokom oktobra, koji se širom sveta obeležava kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke, kompanija „Dunav osiguranje“ je i ove godine pružila podršku projektu „Budi hrabra“, kako bi zajedno sa Udruženjem „Žena uz ženu“, podizala svest o rasprostranjenosti ove bolesti i ukazala na važnost prevencije i ranog otkrivanja maligniteta.

U sklopu akcije, Karavan opremljen ultrazvučnim aparatom i neophodnom opremom za dijagnostički pregled obići će gradove širom Srbije, kako bi omogućio ženama da obave besplatne preglede na licu mesta.

Kompanija „Dunav osiguranje“ će, prepoznajući realne potrebe i prioritete u oblasti zdravlja, ovom prilikom predstaviti svoj program zdravstvenog osiguranja i osiguranja za slučajeve obolevanja od raka Cancer protection koji, osim finansijske, obuhvata i stručnu podršku – mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja.

Dodatno lekarsko mišljenje, uz detaljnu nezavisnu reviziju uspostavljene dijagnoze i preporučenog načina lečenja osiguranika od strane multidisciplinarnog tima lekara odgovarajućih specijalnosti, uključuje angažovanje vodećih svetskih medicinskih centara specijalizovanih za dijagnostiku i lečenje kancera, navodi „Dunav osiguranje“.

Upravo je ova usluga mnogo puta do sada uticala na tok lečenja, budući da mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja u nekoj od renomiranih lekarskih ustanova može, kako se navodi, doprineti spokojnijem donošenju odluke osiguranika o procesu lečenja, uz dodatno specijalističko angažovanje i podršku u daljem procesu izlečenja.

Karavan „Budi hrabra“ obilaziće tokom celog meseca gradove Srbije, a trasa Karavana može se pogledati na linku .

Pregledi u gradovima se zakazuju na licu mesta, u terminu od 11:30 do 12 časova, dok će se obavljanje pregleda vršiti u periodu od 12 do 18 časova.

Sve dodatne informacije o projektu mogu se pratiti i putem društvenih mreža, gde će na kompanijskim nalozima biti objavljena aktuelna dešavanja i kretanje trase Karavana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar