U trendu

Er Srbija najbolja u regionu po oceni AirlineRatings.com

BEOGRAD – Er Srbija ocenjena je sa maksimalnih sedam zvezdica za bezbednost i tako uvrštena među najbezbednije avio-kompanije, dok su kompletan proizvod i usluga ocenjeni sa pet zvezdica što je najbolji rezultat u regionu jugoistočne Evrope, prenela je danas ova kompanija rezultate analiza portala za rejting u oblasti civilne avijacije AirlineRatings.com.

Kako je ocenjeno nacionalni avio-prevoznik osvojivši najbolje ocene među kompanijama jugoistočne Evrope ponovo je potvrdio licersku poziciju u kategorijama bezbednosti i proizvoda.

“To što smo sačuvali lidersku poziciju u jako oštroj konkurenciji i drugu godinu zaredom dobili najbolje kombinovane ocene pokazuje da idemo u dobrom smeru i da spadamo u red najboljih kompanija u ovom delu sveta“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Dodao je i da će ova kompanija nastaviti da unapređuje ponudu jer samo tako može da isprati povećanu tražnju koja u poslednjem kvartalu prevazilazi sve rekorde.

“ Uveren sam da će sve ono što pripremamo u narednom periodu rezultirati još boljim ocenama stručne javnosti, ali i još većim zadovoljstvom putnika“, izjavio je on.

Er Srbija je iste ocene imala i u 2018. godine kada je bila najbolje ocenjena kompanija u regionu, navodi se u saopštenu.

Portal AirlineRatings.com kao najbolju avio-kompaniju za 2020. godinu izabrao je Er Nju Ziland, dok je prošlogodišnji pobednik Singapur erlajns osvojio prestižnu nagradu za prvu klasu, dok je Katar Ervejz priznanja dobio za najbolji ketering i najbolju biznis klasu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.