U trendu

Er Srbija: Promotivna akcija „Uleti u proleće“

BEOGRAD – Er Srbija je, u susret najlepšem godišnjem dobu, pripremila za svoje putnike promotivne cene avio-karata za veliki broj destinacija koje će biti u prodaji utorka 3. marta.

Promotivne avio-karte odnose se na putovanja u periodu od 10. marta do 31. decembra 2020. godine, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.
Putnivi mogu po ceni počev od 99 evra da kupe povratne karte za Larnaku i Rijeku, dok su Frankfurt, Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Dizeldorf, Split, Zadar, Pula i Istanbul dostupni po ceni počev od 109 evra.

Veliki broj gradova, kao što su Bukurešt, Sarajevo, Tirana, Amsterdam, Štutgart i Dubrovnik, putnici mogu posetiti po ceni već od 119 evra. Sofija je dostupna po ceni počev od 129 evra, a Solun i Kijev bliži su nego ikada za samo 10 evra više.

Ljubitelji Italije mogu posetiti Veneciju i Milano po ceni već od 159 evra, a za samo 10 evra više dostupni su i Kopenhagen, Madrid, Stokholm i Pariz. Popusti se odnose na direktne letove, povratne i u jednom smeru, kao i za letove sa presedanjem u Beogradu.
“Sigurni smo da će ovo proleće ljubiteljima putovanja biti lepše nego ikada, uz značajno snižene cene avio-karata i mogućnost planiranja putovanja tokom cele godine“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne prolećne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.