U trendu

Er Srbija: U maju 24 leta nedeljno do Podgorice i Tivta

BEOGRAD – Er Srbija će povećati kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici, tokom prvomajskih i uskršnjih praznika.

Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedeljno do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom, kada će do crnogorske prestonice saobraćati tri puta dnevno, saopštila je Er Srbija.

Takođe, do Tivta će se u maju leteti devet puta nedeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedeljom kada će se obavljati dva dnevna leta.

„Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti između dve zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagođavamo obim saobraćaja promenama u potražnji,“ izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbiji Jirži Marek, navedeno je u saopštenju.

Odmah nakon obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa u decembru 2020. godine, Er Srbija je povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike u novonastalim okolnostima.

Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

Letovi Er Srbije obavljaju se avionima tipa erbas A319 i A320 sa većim brojem sedišta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.