Er Srbija: U subotu privremeni prekid onlajn usluga

Er Srbija ovog vikenda prelazi na nove sisteme za prodaju i prijavu na let (ček-in), pa će u subotu, 22. aprila, doći do planiranih prekida u funkcionisanju redovnih usluga, ali će svi letovi i šalteri za prijavu na let funkcionisati normalno, saopštio je danas srpski nacionalni avio-prevoznik.

Kako se navodi u saopštenju, u subotu neće moći da se rezervišu ili kupe karte onlajn, putem kol centra ili putnih agenata, da se izvrši onlajn prijava na let, kao ni da se promeni ili otkaže rezervacija.

Ove usluge ponovo će biti dostupne istog dana, u subotu 22. aprila, u večernjim časovima.

Svi letovi i šalteri za prijavu na let funkcionisaće normalno i prelazak na novi sistem ni na koji način neće uticati na bezbedno obavljanje redovnih letova.

Da bi se obezbedilo nesmetano prijavljivanje na letove tokom perioda prelaska na novi sistem, iz Er Srbije apeluju na sve putnike koji putuju između 22. i 24. aprila da na aerodrom dođu dva sata pre vremena poletanja i da ponesu odštampanu ili elektronsku kopiju karte ili putni itinerar na aerodrom.

„Er Srbija se izvinjava putnicima na eventualnim neprijatnostima. Da bi se posledice po putnike svele na najmanju moguću meru, Er Srbija će angažovati dodatno osoblje u svom kol centru i na aerodromu“.

Novi sistem na koji se prelazi, u više oblasti će poboljšati kapacitete Er Srbije za pružanje usluga, uključujući vebsajt kompanije, proces rezervacija i proces prijave na let, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.