U trendu

GF proglasio Intesu za „Najbolju banku u Srbiji“ za 2019.

BEOGRAD – Međunarodni finansijski magazin „Global Finance“ proglasio je Banku Intesa za „Najbolju banku u Srbiji“ u 2019. godini, saopštila je Intesa.

Svoj odabir najuspešnijih banaka u više od 150 zemalja sveta, urednici časopisa zasnovali su na analizi brojnih kriterijuma poslovanja, od rasta aktive i inovativnosti proizvoda, do strateških partnerstava i razvoja poslovanja, navodi se u saopštenju banke.

Uredništvo časopisa se pored objektivnih kriterijuma, kažu, rukovodilo i ocenama analitičara, konsultanata i predstavnika bankarskog i korporativnog sektora.

Magazin „Global Finance“ četvrti je put dodelio ovo priznanje banci Intesa.

„Nastavili smo da beležimo odlične rezultate, uz rast plasmana građanima i privredi, transformaciju poslovnog modela, kao i dalju digitalizaciju, što će u narednom periodu biti ključni pokretač našeg održivog rasta i zadovoljstva naših klijenata“, izjavila je Draginja Đurić, predsednica Izvršnog odbora Banca Intesa.

Banka posluje sa 1,38 miliona klijenata u segmentu fizičkih lica, malog biznisa, malih i srednjih preduzeća, multinacionalnih i velikih kompanija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.