najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Grad Beograd da objavi ugovor s Mercedesom

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” pozvao je danas predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i gradsku vlast u Beogradu da pokažu ugovor sa Mercedesom i naveo da ta firma nije uložila nijedan evro u Beograd ili Srbiju.

U saopštenju pokreta navodi se da Mercedes nikada nije imao nameru da investira u Srbiju, ali da je, zbog potrebe grada da kupi autobuse, a kako su njihovi preskupi za tender, Mercedes napravio ugovor sa Ikarbusom, kome je prodao svoje šasije stare generacije sa motorima i prenosom, a Ikarbus potom nadogradio šasiju i takve autobuse prodao Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju, Ikarbusovi autobusi su nakon provere kvaliteta iz Mercedesa dobili pravo korišćenja znaka.

“Ikarbus je sklopio deset autobusa na nemačkim šasijama i prodao ih Gradu Beogradu. Grad Beograd je promenio Pravilnik kako bi ovi delimično niskopodni autobusi za prigradski prevoz bili prihvaćeni za gradski”, navodi se u saopštenju.

(Beta)

2 komentara
  1. Petar

    Ma skloni se već jednom, tebe niko ništa ne pita i ako ti se ne sviđa Srbija, idi gde god hoćeš, samo da te ne gledaju više srpske oči. Izdao si svoju stranku, izdao si Srbiju, izdao si svoju porodicu i ideš dalje, samo ne znam gde.

  2. Neregistrovan

    Bože, kakav lik. Ko je on da traži uvid u ugovor? Ajd, to mu se i može tolerisati, ali neka objasni u čije on ime nastupa, ko ga podržava. Prilično sam siguran da ni njegova žena (ukoliko je ima) ne podržava to što on traži.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike