U trendu

Hajneken bezalkoholno pivo „Proizvod godine 2021“

BEOGRAD – Bezalkoholno pivo Heineken 0.0, kompanije Hajneken Srbija, izabrano je na osnovu iskustva potrošača za proizvod 2021. godine u kategoriji bezalkoholnog piva, prenosi Product of the Year Worldwide (POY) Adria d.o.o, organizator izbora „Proizvod godine“.

Heineken 0.0 je bezalkoholno pivo napravljeno po jedinstvenoj recepturi i prepoznatljiv je po balansiranom ukusu ječmenog slada i voćnih nota, a usmeren je na odgovornu konzumaciju u svakoj prilici, navodi komapnija Hajneken Srbija.

„Veliko nam je zadovoljstvo što je naš brend Heineken 0.0 poneo titulu pobednika za ‘Izabrani proizvod godine 2021’. Ovo je dokaz poverenja koje su nam ukazali potrošači u Srbiji i činjenica da su prepoznali kvalitet i inovativnost Heineken 0.0 proizvoda, kao i našu želju da konzumaciju piva omogućimo čak i u prilikama kao što su ručak tokom radnog vremena ili pre vožnje“, naglašava Hajneken Srbija.

Dodaje se da će se kompanija truditi da zadrži ovu poziciju kod potrošača.

„Veliki rad i posvećenost tima, prepoznatljiv Hajneken kvalitet i podrška potrošača, ključni su faktori uspeha naše kompanije koje nastavljamo da negujemo i u godinama koje dolaze, a u kojima ćemo se dodatno truditi da opravdamo poverenje i priznanje koje nam je dato“, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije Hajneken Srbija.

Naglasava se da od prvog zrna ječma do poslužene pune čaše piva kompanija aktivno deluje kroz brojne inicijative i programe kroz sve svoje brendove, doprinoseći rešavanju ekoloških i društvenih izazova, i istovremeno odgovarajući na potrebe potrošača.

Hajneken Srbija napominje kako nastoji da ličnim primerom pozitivno utiče na zajednicu u kojoj posluje, promovišući u svim komercijalnim i komunikacionim aktivnostima odgovornu konzumaciju svojih proizvoda, uz neizostavno partnerstvo na različitim događajima u zemlji, na temu odgovorne konzumacije.

Osim toga, na svim etiketima svojih brendova, kao i na zvaničnoj veb stranici, kompanija Hajneken transparentno navodi nutritivne i kalorijske vrednosti svakog brenda pojedinačno, uz istovremeno ulagasnje 10 odsto godišnjeg budžeta brenda Hajneken za promociju i podizanje svesti o značaju odgovorne konzumacije, kroz različite projekte i kampanje.

Kroz nagradu „Izabran proizvod godine 2021“ za brend Heineken 0.0, kompanija Hajneken Srbija svim svojim potrošačima nudi izbor u svakoj situaciji i u svakom trenutku, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.