U trendu

I Sombor dobio Balans+ samouslužne stanice za bicikle

SOMBOR – Kompanija Imlek je, nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, nastavila ovu društveno odgovornu akciju postavkom samouslužnih servisa na dve lokacije u Somboru, gradu u kojem je biciklo omiljeno prevozno sredstvo među stanovnicima.

Somborci će od sada imati mogućnost da na dve lokacije u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume, i to na Trgu Svetog Trojstva, kao i u Ulici Stepe Stepanovica kod Glavne pošte, navodi se u saopštenju kompanije Imlek.

„Kao grad u kojem je život bez bicikla gotovo nezamisliv, Sombor predstavlja logičan sled naše društveno odgovorne akcije u okviru koje postavljamo samouslužne Balans+ stanice za bicikle širom Srbije“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Pored fizičke aktivnosti, izbalansirana ishrana je, kako kaže, veoma važna za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života, zbog čega Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor.

„Naša kompanija će u cilju promocije zdravih životnih navika akciju nastaviti da sprovodi i u drugim gradovima u Srbiji“, istakla je Malović.

U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, ova akcija ima za cilj da podstakne stanovnike Sombora na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom, zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug)

Napišite komentar