U trendu

Ivanišević: Konkursi i za lokalne turističke organizacije

NOVI SAD – Kada budemo koncipirali konkurse u narednoj godini, sa budžetom oko 200 miliona dinara za podsticaje razvoja turizma u Vojvodini, na njima će moći da učestvuju lokalne turističke organizacije, izjavio je Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević na veb konferenciji lokalnih turističkih organizacija u Vojvodini.

Iz Pokrajinske vlade je saopšteno da se na konferenciji razgovaralo o mogućim rešenjima za prevazilaženje aktuelnih problema u turizmu.

Ivanišević je naglasio da je neophodno što više pomoći turističkim poslenicima da održe posao.

Naveo je da će budući zajednički rad sa Turističkom organizacijom Vojvodine biti usmeren na pružanje podrške i pomoći u okviru marketinških aktivnosti svake lokalne turističke organizacije.

Onlajn sastanak sa lokalnim turističkim organizacijama Vojvodine, prvi je ove vrste koji su upriličcili resorni sekretarijat i Turistička organizacija Vojvodine, kao krovna organizacija.

Efikasnije umrežavanje lokalnih organizacija će, smatra se , doprineti daljem razvoju turizma kao privredne grane ugrožene usled aktuelne kovid krize.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.