U trendu

Japan tobako po sedmi put nosilac Top Employer certifikata

BEOGRAD – Zahvaljujući inovativnim pristupima u postizanju blagostanja i jednakosti zaposlenih i konstantnim ulaganjima u usavršavanje, rast i razvoj svojih ljudi, kompanija Japan tobako internešenel (JTI) je, sedmu godinu zaredom, dobitnik značajnog priznanja za vrhunskog poslodavca „Top Employer“ certifikata.

Ovo prestižno priznanje dodeljuje se kompanijama koje su pokazale izuzetne rezultate u obezbeđivanju najboljih uslova za rad, podsticanju razvoja talenata na svim nivoima i kontinuiranom unapređenju prakse upravljanja ljudskim resursima.

„Ljudi čine srž svake kompanije i iz tog razloga, iz godine u godinu, sebi postavljamo vrlo ambiciozne ciljeve, nastojeći da svojim zaposlenima pružimo mogućnosti za rast i razvoj na svim nivoima. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Top Employers institut i ove godine prepoznao naš trud i zalaganje. Mi ćemo se truditi da proces upravljanja ljudskim resursima podignemo bar za još jedan stepenik više do sledeće godine“, izjavila je direktorka Odeljenja za zaposlene i korporativnu kulturu u JTI Milena Rajić.

Zaposleni u kompaniji JTI svakodnevno su motivisani mnogim pogodnostima poput privatnog zdravstvenog osiguranja za zaposlene i članove njihove uže porodice, mogućnosti napredovanja i usavršavanja u zemlji i inostranstvu i fleksibilnog radnog vremena.

„Kompanija JTI je, uprkos izazovima koje je donela još jedna zahtevna godina, ponovo dokazala da je za nju prioritet ulaganje u zaposlene i njihovo zadovoljstvo na radnom mestu. Sa ponosom objavljujemo ovogodišnje dobitnike i čestitamo organizacijama koje su certifikovane kao najbolji poslodavci kroz program Top Employers instituta“, zaključio je generalni direktor Top Employers Instituta Dejvid Plink.

Top Employers Institute je globalni autoritet za pitanja prepoznavanja izvrsnosti u praksama u oblasti ljudskih resursa.

Program Top Employers Institute certifikuje organizacije na osnovu učešća i rezultata njihove ankete o najboljim praksama ljudskih resursa.

Anketa pokriva šest domena ljudskih resursa koji se sastoje od 20 tema, uključujući strategiju upravljanja ljudima, radno okruženje, sticanje talenata, učenje, blagostanje, različitost i inkluziju i još mnogo toga.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.