U trendu

Javni poziv za privatizaciju Radio Barajeva

BEOGRAD – Ministarstvo privrede objavilo je javni poziv za privatizaciju preduzeća za informisanje Radio Barajevo d.o.o.o.

Ministarstvo je pozvalo sve zainteresovane investitore da dostave pismo o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije preduzeća Radio Barajevo kojim će iskazati svoje interesovanje za privatizaciju.

Kako se navodi, pismo o zainteresovanosti mora da nosi naznaku: „Pismo o zainteresovanosti – POZ 1/19“ i da sadrži osnovne podatke o zainteresovanom investitoru, iskazivanje interesa za učestvovanje u postupku privatizacije Subjekata privatizacije i predlog modela privatizacije u skladu sa Zakonom o privatizaciji.

Takođe, treba da sadrži i predlog indikativne cene, investicionog programa, okvirnog plana poslovanja i broja zaposlenih iz subjekata privatizacije i van koje je investitor spreman da zaposli na neodređeno vreme.
Pisma o zainteresovanosti se dostavljaju poštom ili na pisarnici Ministarstva privrede (Kneza Miloša 20, Beograd).

Takođe pismo se može poslati i na mejl slavica.tanasijevic@privreda.gov.rs ili dejana.perovic@privreda.gov.rs, najkasnije do 15. februara 2019. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.