U trendu

Jura nudi samohranoj majci oboleloj od raka novi ugovor

Samohrana majka Violeta Petrović, obolela od karcinoma, dobiće novi ugovor od kompanije Jura, saopštio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Bulatović kaže da je dobio pismo od Jure u kojem poslovodstvo navodi da nisu bili svesni okolnosti i specifične situacije u kojoj se Violeta našla, nakon što joj nije produžen ugovor koji je imala na određeno vreme, a u međuvremenu je obolela od karcinoma.

On je tim povodom održao pres konferenciju u Nišu.

Violeta Petrović je u međuvremenu izjavila da je ranije danas bila kod gradonačelnika Bulatovića i da su razgovarali o svemu i da je on rekao da će učiniti sve da joj pomogne i da se reši ova situacija.

„Hvala“ mu na tome, rekla je Petrović i objasnila da je kod gradonačelnika NIša prethodno bilo i poslovodstvo Jure, a da je zatim ona zajedno sa inspektorkom rada razgovarala sa Bulatovićem.

On ih je, kaže, obavestio da su mu njeni poslodavci rekli da će u toku dana doneti odluku i javiti šta su odlučili o njenom slučaju.

Petrović je dodala da je ceo slučaj došao i do ministra Aleksandra Vulina i da i on čini sve što može da joj pomogne i da bude zaštićena.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.