U trendu

Lučić: Junajted zabranila Telekomu emitovanje N1 i SK

BEOGRAD – Koordinator za internet i multimediju „Telekom Srbija grupe“ Vladimir Lučić izjavio je sinoć da je švajcarska kompanija „Junajted medija“, uz pretnju krivičnom prijavom, naredila „Telekomu“ da isključi sve njene kanale, uključujući i Sport klub i N1.

Lučić je, gostujući na televiziji Pink, predočio naredbu švajcarske kompanije, na kojoj se jasno vidi da „Junajted medija“ insistira da „Telekom Srbija“ isključi sve njene kanale, među kojima su, pored paketa Sport klub kanala, N1, Vavoom, Pikaboo, Cinemania i Grand 1 i 2.

U dokumentu je, takođe, jasno navedeno da će u slučaju da „Telekom“ ne postupi po naređenju, „Junajted medija“ pribeći pravnim sredstvima.

Lučić je rekao da je taj dokument od 17. januara ujedno i dokaz da „Telekom Srbija“ nije sam isključio kanale, kako su to pojedini mediji predstavili, već da je to učinila „Junajted medija“.

Lučić je ponovio da je „Telekom Srbija“ učinio sve što je u njegovoj moći da dođe do dogovora sa „Junajted medijom“, ali da očigledno u toj kompaniji nisu želeli sporazum.

Na pitanje zašto se priča oko raskida ugovora događa baš sada, on je rekao da je u pitanju očigledan strah od ekspanzije „Telekoma“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar