U trendu

Mali: EK potvrdila da je Srbija ekonomski lider u regionu

BEOGRAD – Ministar finansija Siniša Mali je, komentarišući izveštaj Evropske komisije, koji se odnosi na drugi kvartal 2018. godine, izjavio da je veoma zadovoljan jer je još jednom potvrđeno da je Srbija ekonomski lider na Zapadnom Balkanu, te da ima značajno veći rast od prosečnog rasta u regionu, ali i u Evropskoj uniji.

Evropska komisija objavila je izveštaj o ekonomskom napretku zemalja koje su kandidati i potencijalni kandidati za članstvo u EU, u kome se navodi da Republika Srbija ima najveću ekonomiju u regionu, te da je najzaslužnija za dobre ekonomske rezultate koje je ostvario region Zapadnog Balkana.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Ma dajte vise sa tim hvalospevima. od koga su I koliko smo to platili. Sta imamo od tog nazovi liderstva kad su svi oko nas a boljim platama . Cista Potemkinova sela. (Dr. ?) Ministre malo oladite vec kad ste tu ,gde nebi trebalo da ste po svim logicnim parametrima malo radite svoj posao i objasnite sta ste sve u Beogradu na vodi dali za dzaba drugome )a sto je Vasa obaveza po tajnim Ugovorima koje nesmete da objavite. Da ne trazimo objasnjenja za mnoge druge stvari koje Vas prate. Ono „Vasa obaveza“sigurno nije Vasa nego gradjana Srbije a za korist pojedinaca.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike