U trendu

Mihajlović: Ugovor o koncesiji će biti objavljen

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da će ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom biti objavljen kada se završi primopredaja sa koncesionarom.

„Ova Vlada nema šta da krije i ugovor će biti objavljen kad se završi primopredaja sa koncesionarom“, navela je Mihajlović .

Prema njenim rečima, oni koji najavljuju da ugovor o koncesiji neće biti objavljen polaze od sebe ili od nečeg što su videli od prethodnih Vlada.

„Od onih koji nemaju ni ideju ni viziju, niti elementarnog poštenja da ne napadaju ugovor koji će doneti 1,5 milijardi evra ulaganja i prihoda, nisam ni očekivala drugo nego da iznose kritike po principu – što gore, to bolje“, izjavila je ministarka.

Ona je ocenila da je opozicija kritikama na račun koncesije Aerodroma „Nikola Tesla“ još jednom pokazala da „nema viziju razvoja nijedne privredne grane“.

Pokret slobodnih gradjana (PSG) pozvao je danas nadležne državne organe da objave ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ sa francuskom kompanijom „Vansi“, da bi se otklonile nedoumice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.