MK grupa: Otvaranje hotela Šeraton u Novom Sadu do kraja godine

MK grupa najavila je danas da je otvaranje hotela Šeraton (Sheratton) u Novom Sadu, koji će biti prvi takav hotel u okruženju, predvidjeno do kraja ove godine.

„Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, Novi Sad će praktično dobiti prvi Šeraton hotel u okruženju, sa potpisom najviših standarda i kvaliteta i sa ogromnim potencijalom kada je reč o  razvoju kongresnog turizma“, navodi se u saopštenju.

Hotel je smešten u centru Novog Sada, a prostiraće se na 11.000 kvadratnih metara, imaće sedam konferencijskih sala, kapacitet od skoro 800 mesta i mogućnost organizacije više dogadjaja istovremeno.

Kako je ocenjeno, hotel Šeraton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

„Investicija ovakvog obima ima snagu da promeni težište trendova konferencijskog turizma u našoj zemlji, ali i regionu, te na taj način umnogome doprinese razvoju Novog Sada kao kongresne destinacije“, piše u saopštenju.

Direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema Nikola Avram rekao je da će saradnja sa hotelskim brendom Šeraton dodatno učvrstiti poziciju te kompanije na tržištu i da je značajan korak ka ostvarenju ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike