U trendu

Nagradna igra AIK banke: Najsrećnije čeka vredno putovanje

BEOGRAD – AIK banka i Visa organizuju nagradnu igru pod nazivom „Kofer u ruke i put pod noge“ namenjenu svim korisnicima Visa platnih kartica AIK banke, od kojih će najsrećniji biti nagrađeni vrednim putovanjima.

„Sve što je potrebno za učešće u nagradnoj igri jeste da, za vreme njenog trajanja, izvršite najmanje jednu transakciju na POS terminalima u zemlji ili inostranstvu u iznosu od najmanje 1.500 dinara“, poručuju iz AIK banke.

Glavna nagrada je put u Sloveniju, koja obuhvata avionski aranžman i tri noćenja sa doručkom za dve osobe u Hotelu Kempinski Palace 5* u Portorožu, uz ispijanje šampanjca i uživanje u bogatoj ponudi wellneš centra.

Druga nagrada je put za dve osobe na Kopaonik koja uključuje pet noći u superior sobi uz polupansion i ručak dobrodošlice u Grand Hotel&Spa 4* kompleksu, a treća nagrada su tri vikenda za dvoje sa doručkom u Hotelu Sheraton Novi Sad i opuštanje u wellneš centru uz nezaboravan pogled na grad.

Pored glavnih, tu su i utešne nagrade, i to tri Carnex paketa sa proizvodima u težini dobitnika.

Izvlačenje će biti održano 18. septembra, a imena srećnih dobitnika biće objavljena na internet stranici AIK banke u roku od 10 dana od dana izvlačenja.

Pravo učešća imaju svi punoletni korisnici Visa platnih kartica AIK Banke (Visa Electron, Visa Clašic i Visa Gold) sa prebivalištem u Srbiji, koje iz AIK banke pozivaju da naprave što veći broj transakcija počev od danas do 18. septembra i tako povećaju svoje šanse za osvajanje neke od vrednih nagrada.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.