najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Najmenadžer jugoistočne i srednje Evrope generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla

Evropsko udruženje menadžera i časopisa Euromanager dodelilo je nagradu „Najmenadžer jugoistočne i srednje Evrope“ v. d. generalnom direktoru aerodroma Nikola Tesla Beograd Saši Vlaisavljeviću za izvanredne rezultate koje je postigao rukovodeći aerodromom, saopštili su danas iz tog preduzeća.

Kako je navedeno, Vlaisavljević je tim povodom rekao da mu je velika čast, ali i odgovornost što je na čelu tima koji je doprineo da kompanija ostvari rekordne rezultate svog poslovanja.

„Izvanredno povećanje obima avio-saobraćaja, racionalizacija troškova i čvrsta komercijalna politika u 2014. omogućili su da zabeležimo najveću neto dobit u 52-godišnjoj istoriji Aerodroma Nikola Tesla u iznosu od 28,3 miliona evra“, rekao je on prilikom uručenja nagrade.Na svečanosti u Sarajevu u prisustvu eminentnih predstavnika poslovne zajednice jugoistočne i srednje Evrope, nagrađeno je oko 30 menadžera iz različitih oblasti biznisa u zemljama jugoistočne i srednje Evrope, među kojima su priznanja dobili i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, direktori srpskih kompanija Nektar, Valjaonica aluminijuma Impol – Seval, Prvi partizan i mnogi drugi, piše u saopštenju.

 

(Beta)

1 komentar
  1. Ivan

    Jak si mi menadžer. Trebao bi da podneseš ostavku. Evo zašto: 24. maja ove godine unuka je trebalo da putuje za Ameriku jatovim avionom u 6.40h ujutru do Pariza, a onda dalje za Ameriku. Bili smo na aerodromu oko 4,45h. Njen let nije bio objavljen na tabli letova. Čekali smo negde do oko 6h i dalje nikava obaveštena o letu. Unuka je otišla na šalter za infortmacije gde su joj rekli da je avion spreman za uzletanje. Na pitanje zašto nije na tabli za obaveštena, rekli su joj da obaveštenja na tabli neće ni biti. Let joj je bio poslovan sa dosta povezanih detalja. Ako takav menadžer zaslužuje pohvalu, ja nemam dalje nikakvog komentara.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike