U trendu

Nakon SAD i u Srbiji predstavljeni Galaxy Note10 i Note10+

BEOGRAD – Samo dve nedelje nakon svetske premijere u Njujorku, kompanija Samsung predstavila je danas u Beogradu Galaxy Note10 i Note10+ seriju pametnih telefona.

Kako je rečeno na današnjoj promociji, Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima.

Donose najveći i najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čini da fotografije i video materijali budu svetliji nego na prethodnim Note uređajima i sadrže širok spektar boja.

„Note predstavlja simbol performansi, a samim tim, nastavljamo svake godine da lansiramo tehnološki napredne uređaje“, rekao je direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju kompanije Samsung Electronics Milan Vujović.

Kamera novih Galaxy Note10 uređaja, kaže, korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu.

Video editor omogućava, objašjava, montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da iseku.

Softverske inovacije koje nova Galaxy Note10 serija donosi, poslovnim korisnicima daje još veći stepen kontrole nad njihovim projektima, uz povećanu produktivnost i efikasnost.

Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke.

Sada, korisnici mogu da hvataju beleške i da automatski konvertuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word.

Galaxy Note10 integriše vezu sa Windows-om direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom.

Tamo mogu videti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama savremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja.

Galaxy Note10 biće dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok ce Galaxy Note10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura beloj i aura crnoj boji od sutra, 23. avgusta.

Maloprodajna preporučena cena za Galaxy Note10 iznosi 118.990 dinara, za Galaxy Note10+ (256 GB) za 136.990 dinara a za Galaxy Note 10+ (512 GB) – 149.999 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.