U trendu

Neodoljivi Grand kafa „Kutak svežine“ u marketima u BG, NS

BEOGRAD – Grand kafa je u odabranim velikim marketima u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, kreirala posebnu postavku pod nazivom „Grand kafa Kutak svežine“, u okviru koje potrošači mogu sami da samelju kafu.

Za ovu priliku, Grand kafa je ponudila novi proizvod koji sadrži posebnu mešavinu kafe u zrnu od najboljih sorti arabike i robuste, namenjenu onima koji uživaju u svakom koraku pripreme omiljenog napitka, navodi se u saopštenju Grand kafe.

Potrošači će u okviru „Grand kafa Kutka svežine“ moći sami da samelju svoju omiljenu kafu u zrnu, i da se osim uživanja u ovom neodoljivom mirisu, dodatno informišu o kafi kao biljci, njenim vrstama i poreklu.

Sveže mlevena kafa na ovim prostorima drži vodeću poziciju među svim vrstama kafe, a potrošači naprosto uživaju u njenoj neodoljivoj aromi i bogatom ukusu.

Imajući u vidu da se najintenzivniji i najprijatniji miris kafe formira prilikom mlevenja, Grand kafa je želela da svima pruži priliku da učestvuju u ovom procesu, ali i da uživaju u jedinstvenim aromama koja bude sva čula, navodi se u saopštenju.

Postoje različiti načini pripremanja i ispijanja kafe, ali svima je zajednička jedna stvar – osnova za svaku dobru kafu je svežina, poručuju iz Grand kafe, i dodaju da jedino prava, domaća kafa ima bogatu aromu, gustu i obilnu penu i pun ukus.

(Tanjug)

1 komentar
  1. SRBIN

    bila bi najbolja da nije jecma

Napišite komentar