NIS: 114,5 mln RSD za projekte za bolji život zajednica

BEOGRAD – Kompanija NIS pozvala je danas građane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa te kompanije „Zajednici zajedno“ 2018.

Poziv važi za građane Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Pančeva, Požarevca, Kikinde, Zrenjanina, Kanjiže, Srbobrana, Žitišta i Novog Bečeja, koji će moći da glasaju putem sajta www.zajednicizajedno.nis.eu i na taj način doprinesu unapređenju kvaliteta života u svojoj zajednici, saopšteno je iz NIS-a.

Program „Zajednici zajedno“ NIS sprovodi već deset godina sa ciljem poboljšanja uslova života građana iz 12 gradova i opština u kojima posluje.

Do sada je kroz ovaj program društveno odgovornog poslovanja kompanija uložila više od milijardu dinara za realizaciju preko 900 projekata, a ukupan budžet programa „Zajednici zajedno“ u 2018. godini je na nivou od 114,5 miliona dinara.

Na ovaj način NIS pod sloganom „Budućnost na delu“ nastavlja sa aktivnostima na podršci lokalnim zajednicama širom Srbije, posebno kada je reč o mladima, zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike