U trendu

Niš: Od danas dva puta nedeljno avionom za Beč

NIŠ – Na niškom aerodromu „Konstantin Veliki“ danas je uspostavljena nova avio-linija, koja će dva puta nedeljno, utorkom i subotom, saobraćati do Beča.

To će biti 11. linija na niškom aerodromu, a peta za niskobudžetnu kompaniju „Vizer“, prenosi RTS i dodaje da pet linija ima i „Rajaner“ i jednu švajcarska kompanija „Svis“.

Kako kažu na aerodromu, to je izuzetno atraktivna linija, a najeftinija karta u ponudi „Vizera“ u jednom pravcu bez taksi košta 2.399 dinara.

Navodi se da postoji zainteresovanost i najava „Vizera“ da će tokom praznika i u letnjoj sezoni uvesti i treći let četvrtkom.

Vršilac dužnosti direktora niškog aerodroma Dušan Knežević rekao je da je veliki problem za sve avio kompanije poskupljenje cene goriva od čak 40 odsto, u poslednjih godinu dana.

Na niškom aerodromu, kako je ranije najavljeno, od 7. januara kompanija „Vizer“ ukinuće liniju do Malmea, a na aerodromu su objasnili da to nema veze s pregovorima s niškim aerodromom, već se odnosi na poslovnu politiku mađarske niskobudžetske kompanije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar