najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Niš: Regionalna direktorka Svetske banke impresionirana rezultatima Vlade Srbije

Vlada Srbije održala je danas u Nišu drugu tematsku sednicu sa predstavnicima Svetske banke koji su naveli da su impresionirani rezultatima vlade.

Regionalna direktorka Svetske banke Elen Goldstin izjavila je da je impresionirana rezultatima rada vlade Srbije dodala da će Svetska banka pružiti svaku pomoć srpskoj Vladi, navodi se u saopštenju pres službe Vlade Srbije.

Ona je takodje dodala da je počastvovana što ima mogućnost da saradjuje sa kabinetom premijera Aleksandra Vučića.

Premijer Aleksandar Vučić rekao je na sednici da je njegova želja da Srbija postane moderna, ekonomski uspešna zemlja zadovoljnih gradjana.

Vlada je do sada postigla dobre rezultate, ali je neophodno stalno raditi na strateškim ciljevima i najboljim načinima kako da se oni ostvare, rekao je premijer izrazio je zadovoljstvo što je sednica Vlade održana u Nišu.

On je takodje zahvalio Elen Goldstin, šefu Kancelarije Svetske banke u Srbiji Toniju Verhejenu, kao i šefu delegacije EU u Srbiji Majklu Devenportu na pomoći koju pružaju Vladi Srbije.

Gosti na današnjoj sednici bili su i konsultanti Svetske banke Vilijam Isaks i Rej Šostak koji su preneli svoja iskustva iz oblasti strateškog planiranja i kreiranja efikasnih timova.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike