U trendu

Nova ponuda fiksnog optičkog interneta i distribucije TV

BEOGRAD – Kompanija Telenor je predstavila Hipernet, novu uslugu za domaćinstva koja obuhvata optički internet, uslugu digitalne televizije u testnoj verziji i fiksnu telefoniju.

Kako se navodi, lansiranjem kompletnog portfolija fiksnih usluga, Telenor je predstavio integrisanu ponudu telekomunikacionih usluga za postojeće i nove korisnike u Srbiji.

„Verujemo u ovo tržište i zbog toga smo u Hipernet, naš najambiciozniji projekat do sada, uložili značajna sredstva. Ne lansiramo samo novu uslugu, već predstavljamo i novu, kvalitativno drugačiju ponudu koja podrazumeva najbolji internet i digitalnu televiziju za celo domaćinstvo“, kaže generalni direktor Telenora Majk Mišel.

Prema njegovim rečima, cilj kompanije je da korisnicima omogući novo iskustvo, u skladu sa najboljim praksama industrije.

„Naš fokus jeste i biće na stalnom razvoju mobilnih i fiksnih usluga, kao i širenju portfolija novim funkcionalnostima i relevantnim izborom medijskog sadržaja“, navodi Mišel.

Hipernet će domaćinstvima u Srbiji, dodaju, doneti najjači „Wi-Fi“ signal u svakom uglu doma, kako su rekli, centar kućne zabave koji je zasnovan na digitalnoj televiziji nove generacije i vrhunsko korisničko iskustvo.

Iz Telenora navode da žele da usluga digitalne televizije, koja je, kažu, još uvek u testnoj verziji, u potpunosti bude prilagođena potrebama korisnika.

Kompanija je u okviru lansiranja ove usluge odlučila da mišljenje korisnika uključi u izgradnju finalnog proizvoda, navodi se u saopštenju, i dodaje da će povratne informacije koje dobija od korisnika kompaniji omogućiti da kontinuirano unapređuje svoje usluge u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, jednostavnosti korišćenja i korisničke podrške.

Dodaje se da zainteresovani građani mogu da probaju Hipernet digitalnu TV u testnoj verziji i da povratnim informacijama o korisničkom iskustvu pomognu u daljem razvoju proizvoda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.