U trendu

Nova pošta i prvi paketomat na železničkoj stanici u Novom Sadu

Pošta Srbije objavila je danas da je, u okviru renovirane železničke stanice u Novom Sadu, počela s radom nova filijala pošte 21110 Novi Sad, a i instaliran je i prvi paketomat čime je počela testna faza ove nove usluge.

Pošta se nalazi u holu železničke stanice, na adresi Jaše Tomića broj 4 i smeštena je na postojećim šalterima broj 7 i broj 8, a otvaranju su prisustvovali v.d. direktora Pošta Srbije Zoran Djordjević i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, navedeno je u saopštenju.

Precizirano je da će pošta pružati usluge prijema pošiljaka, kao i usluge uplata i isplata, a za korisnike je otvorena radnim danom od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 14 časova.

Kako je istaknuto, instaliranjem prvog paketomata na železničkoj stanici u Novom Sadu danas je počela i testna faza nove usluge Pošte Srbije.

Paketomati Pošte Srbije biće postavljeni širom zemlje i omogućiće korisnicima da putem mobilnog telefona upravljaju isporukom svojih pošiljaka i podižu ih na lokacijama i u vreme koje njima odgovara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar