U trendu

Otvoren stambeno-poslovni objekat na obali Tamiša u Pančevu

Stambeno-poslovni kompleks „Tamiš kapija“, na obali Tamiša u Pančevu, u koji je kompanija Appraisal Associates and Consultants uložila 15 miliona evra završen je danas, rekao je na otvaranju, direktor te kompanije Slobodan Hajduković.

On je kazao da je „Tamiš kapija“ jedinstven objekat od 276 stanova u Pančevu, koji je prepoznatljiv po novom konceptu življenja, a nalazi se na 14 kilometara od centra Beograda.

„Pre godinu i po smo preuzeli ovaj objekat i najpre završili lamele C i D a kasnije i projekat prenamene poslovnog u stambeni prostor čime je izgradjeno dodatnih 36 stanova i pet lokala“, istakao je on.

Hajduković je objasnio da su dosta učinili da uvedu nove sadržaje pa su stanarima kompleksa sada dostupni veliki supermarket, pošta, menjačnica, fitnes centar.

On je najavio da će uskoro biti postavljeni bankomati, otvoreni restorani, još jedna zona za rekreaciju i dečije igralište.

„Zahvaljujući saradnji sa AIK Bankom ali i Jubankom, Kredi Agrikol, Vojvodjanskom bankom i Erste bankom, kupci imaju specijalne pogodnosti kupovine stanova i lokala“, naveo je Hajduković.

Sekretar Sekretarijata za urbanizam Pančeva Slave Bojadžievski rekao je da taj grad podržava „svaku investiciju na svojoj teritoriji a naročito takvog obima i karaktera“.

„Tamiš kapija je objekat po meri čoveka koji živi u 21. veku“, kazao je Bojadžievski.

On je dodao da se nada da će kapaciteti novog kompleksa biti popunjeni i da „treba iskoristiti sve mogućnosti koje objekat na takvoj lokaciji pruža“.

Stambeno-poslovni kompleks „Tamiš kapija“ nalazi se izmedju ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš i prostire se na 43.000 kvadrata neto površine.

Prizemlje i nivo galerije su namenjeni uslužnom sadržaju a od prvog do petog sprata su stanovi različitih struktura, od garsonjera do petosobnih, i svaki od njih ima obezbedjeno parking mesto.

Kompanija Appraisal Associates and Consultants jedna je od vodećih kompanija u upravljanju nekretninama u Srbiji i regionu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.