U trendu

Otvorena nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica

KNIĆ – Banka Poštanska štedionica otvorila je danas u Kniću novu ekspozituru, 169. poslovnicu u Srbiji, uz poruku da ta finanansijska institucija širenjem mreže ekspozitura podržava ravnomeran privredni razvoj naše zemlje.

Nova ekspozitura otvorena je u prisustvu predsednika Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionca Bojana Kekića i predstavnika opštine Knić.

Član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Nenad Ralević rekao je rekao da je Banka Poštanska štedionica državna banka, koja je stabilna i sigurna finansijska institucija sa profitabilnim poslovanjem.

Ralević kaže i da Banka Poštanska štedinica ravnomerno razvija mrežu ekspozitura na celoj teritoriji Srbije čime, ističe, podržava ravnomeran privredni razvoj naše zmelje.

“Ekspozitura u Kniću omogućiće da više od 1.400 stanovnika iz ove opštine koji imaju račune u Poštanskoj štedionici u novoj poslovnici koriste naše usluge i proizvode , a takođe će omogućiti da više od 2.500 penzionera koji primaju penzije na kućnu adresu ovde mogu da koriste pogodnosti”, rekao je Ralević.

Naveo je da te pogodnosti ukljucuju i korišćenje penzija sedam dana unapred pre njihovog dospeća, kao i druge proizvode koje anka razvija svakodnevno.

Direktor regionalnog centra Banke Poštanska štedionica Milenko Janković rekao je da je ta banka, onovana 1921. godine, jedna od najvećih finansijskih institucija u Srbiji, sa dugom i bogatom tradicijom i koja je lider u poslovanju sa stanovništvom.

Naveo je i da je to jedina banka koja je 100 odsto u državnom vlasništvu, a da kao društveno odgovorna institucija pre svega vodi računa o interesu građana.

“Zato proizvode i usluge Banke Poštanska štedionica nastojimo da približimo i da učinimo dostupnim što većem broju naših građana, odnosno klijenata. Prepoznali smo značaj adekvatnog pozicioniranja poslovne mreže i poslovnu mrežu širimo konastanto pod prepoznatljivim sloganom ‘Još bliže vama’ i ‘Najduže se znamo’”, kaže Janković.

Najavio je da će uskoro na području Šumadijskog okruga u planu otvaranje još jedne poslovnice na području Grada Kragujevca.

“Banka nudi različite proizvode i usluge namenjene pre svega stanovništvu, ali i privredi , malim i srednjim preduzećima, preduzetničkim radnjama i poljoprivrednim gazdinastvima.

Naša želja je da privredi opštine Knić budemo jak oslonac i dugoročan partner”, poručio je Janković.

Očekuje da će se Banka Poštanska štedionica uspešno integrisati u lokalnu ekonomiju opštine Knić i da će uspešno poslovati.

“Svi naši postojeći i potencijalni klijetni neće više morati da putuju u našu najbližu poslovnicu u Kragujevcu udaljenu 20 kilometara. Od danas će sve svoje finansijske potrebe i zahteve moći da realizuju upravo u poslovnicu u Kniću”, kaže Janković i dodaje da se otvaranje nove ekspoziture poklopilo sa vašarom u Kniću povodom praznika Svetog Ilije i manifestacijom “Knićansko leto”.
Zamenica predsednika opštine Knić Jelena Obradović rekla je da su potrebe Knića za bankom bile ogromne, posebno u poslednje dve godine.

“Hvala vam što ste opštinu Knić prepoznali kao mesto gde možete otvoriti ekspozituru i što ste zaposlili naše ljude. To nama mnogo znači za razvoj i život cele opštine”, rekla je Obradović.

Član Opštinskog veća zadužen za privredu Damjan Ćuprić istakao je značaj otvaranja poslovnice za stanovništvo Knića.

“Do sada nismo imali banku, niti bankomat na teritoriji cele naše opštine. Ovo će pre svega značiti mnogo za naših 300 preduzetnika i za više od 100 privrednika na teritorije opštine Knić”, kaže Ćuprić i dodaje da je to važno za stvaranje povoljnog privredenog ambijenta i uslova za ekonomski razvoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.