najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Otvorena nova pošta u Mirijevu

Direktor „Pošte Srbije“ Milan Krkobabić danas je u naselju Mirijevo u beogradskoj opštini Zvezdara otvorio novu poslovnicu, kao deo akcije koju to preduzeće sprovodi od početka godine „52 pošte za 52 nedelje“.

Uslugu nove pošte koristiće skoro 10.000 domaćinstava, što je blizu 21.000 stanovnika, kao i 1.000 preduzeća i ustanova.

Krkobabić je na otvaranju rekao da je u centru Mirijeva već otvorena jedna pošta i da je cilj da to preduzeće pokrije sve delove grada.

Najavio je nastavak akcije „52 pošte za 52 nedelje“, i naveo da će se to preduzeće truditi da istovremeno razvija usluge i u Beogradu i u selima.

„Pošta Srbije otvara nove poslovnice i zapošljava nove ljude, a 15.000 ljudi ima sigurnu platu“, rekao je Krkobabić.

Pošta u Mirijevu ima posebno prilagodjen prostor za specijalizovano prodajno mesto post-šop gde se može naći prigodan poklon za sve prilike.

Prvi korisnici usluga nove pošte bili su potpisnici ugovora u sklopu promotivne akcije „Post-ekspres za 99 dinara“ preduzetnici „Momark tekstil“, „IMD metal“ i Osnovna škola u Mirijevu „Pavle Savić“.

Ova promotivna akcija Pošte Srbije pomaže razvoju malih i srednjih preduzeća koji čine jedan od osnovnih stubova ekonomskog razvoja.

Nova pošta u Mirijevu, čiji je poštanski broj 11128 Beograd 78, sve poštanske i platne usluge obavljaće na četiri šaltera sa 10 zaposlenih radnika.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike