U trendu

Ove aviokompanije putnici najviše vole, evo i zašto

Pojedine aviokompanije spremne su na velike ustupke prema svojim mušterijama, prenosi portal B92.

Pegi Ul se 2015. godine nalazila na avionu Sautvest erlajnsa, na relaciji Čikago – Ohajo, međutim, pilot je saznao da je njen 24-godišnji sin imao nezgodu i da je u komi u bolnici u Denveru. Osoblje kompanije ispratilo je Pegi iz aviona, dalo joj telefon da pozove svog muža, a potom su joj rezervisali sledeći let za denver. Pored toga, puštena je prva na avion, spakovan joj je ručak, a prtljag joj je poslat u hotel kako bi ona mogla da ide direktno u bolnicu. Sautvest nije naplatio nijednu uslugu pruženu Pegi.

Etihad ervejz je prošle godine obustavio poletanje svog aviona kako bi jedan par mogao da vidi svog unuka, koji je umirao. Par je obavestio stjuardese o situaciji, koje su potom prenele vest pilotu. Osoblje Etihada pronašlo je njihov automobil i vozilo ih je čekalo spremno kada su se iskrcali iz aviona. Unuk je preminuo narednog dana, nakon što je par uspeo da provede neko vreme sa njim.

Zaposleni kompanije Flajbi nisu tražili nijedan dokaz kada je dopisnik engleskog „Independenta“ zatražio zamenu kupljene karte zbog toga što je saznao da će jedan član njegove porodice umreti, navodi B92.

Prošlog decembra, tri žene su se iz Gibraltara vraćale u London, kada su shvatile da su jedine putnice u avionu koji je kasnio tri sata jer su se svi ostali putnici prebacili na drugi let. Osoblje ih je prebacilo u biznis klasu, gde su ponuđene šampanjcem, večerom od tri jela i nakon sletanja počašćene selfijima iz pilotske kabine. Dame su izjavile da su se osećale kao „rok zvezde“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.