U trendu

PC Pres uručio nagrade za TOP 50 najboljih internet sajtova

BEOGRAD – Redakcija PC Presa danas je na svečanosti „Top 50“ najboljih online stvari dodelila priznanja sajtovima 26. put po redu.

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović prilikom uručenja nagrada je ocenio da se nalazimo u povoljnijem digitalnom okruženju i čestitao PC Presu što se gotovo tri decenije na visikom nivou bavi oblastima informacionih tehnologija kroz akciju TOP 50, promovišući korisnu upotrebu interneta.

„Čast mi je da budem među samom elitom u najpopularnijim medijima današnjice, ljudima koji su primer kako prilagođavati novim tehnologijama“, kazao je Jovanović.

Nagrade je birao žiri sastavljem od kolegijuma redakcije PC Preša i stručnog dela.

Glavni i odgovorni urednik PC Presa Dejan Ristanović rekao je da je žiri imao dosta prijava, ali da su morali, kao i svake godine, da se opredele za 50 najboljih.

Ristanović je poručio dobitnicima da i dalje tragaju za načinom unapređenja virtuelne scene, te da istraju u vremenu koje je ispred njih.

Među dobitnicima nagrada su mediji (birn.rs , danas.rs, istinomer.rs, rts.rs, rs.bloommerggardia.com), poslovni i društveni servisi (nbs.rs, srbijavoz.rs, nađi-posao.rs).

U kategoriji kultura i obrazovanje nagradu su dobili sajtovi homepageacademy.com, laguna.rs, msub.rs, preduzmi.rs kao i fondzamladetalente.rs.

Izuzetno priznanje „Svetu iz Srbije“ dodeljeno je aplikaciji Top Eleven, dok je za finansijsku pismenost nagrađeno Udruženje banaka Srbije.

Specijalno priznanje dodeljeno je brendovima IDEA, RODA I MERKATOR.

Svečanost je održana u atrijumu Narodnog muzeja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar