U trendu

PKS: Akcija „Najbolje iz Srbije“ čeka 2000. nominaciju

BEOGRAD – Privredna komora Srbije pozvala je privrednike da do 25. aprila kandiduju svoje kompanije i brendove za prestižno priznanje „Najbolje iz Srbije 2019“.

Akciju „Najbolje iz Srbije“, u okviru koje se 14. put biraju najbolji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu, organizuje PKS u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, a ove godine očekuje se jubilarna 2000. nominacija, saopšteno je iz PKS.

Prateći najsavremenije tržišne trendove i istančan ukus potrošača, cilj je da ova akcija bude i ostane sinonim za uspeh i tržišnu prepoznatljivost, poručuju iz PKS.

Od početka akcije nominovano je 1.850 brendova.

U okviru 14. akcije „Najbolje iz Srbije 2019“ predviđene su nominacije u 23 kategorije koje pokrivaju najbolje robne i korporativne brendove, kompanije, manifestacije, proizvode i usluge u specijalnim kategorijama.

Ove godine prvi put se bira najbolji brend u onlajn okruženju, prateći procese digitalizacije domaće privrede, razvoj interneta i onlajn poslovanja.

Sa ciljem podrške razvoju novih i perspektivnih brendova uvedena je i kategorija „Brendovi u usponu“.

Akcija je besplatna, a prijavljivanje je do 25. aprila isključivo preko veb sajta www.najboljeizsrbije.com.

Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene žirija.

U žiriju su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, PKS i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača.

Glasanje potrošača i stručne javnosti za prijavljene brendove je početkom maja.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike