U trendu

Pogodnosti u Telenor banci

Telenor banka u Srbiji uvodi nove Progresiv plus pogodnosti, namenjene korisnicima koji se odluče da prenesu svoju platu na račun u tu banku, saopštila je danas ta banka.

Svi budući korisnici Progresiv plus pogodnosti moći će da podižu novac na bankomatima svih banaka u Srbiji bez provizije i imaće, kako je istaknuto, najbolji menjački kurs na bankarskom tržištu, a obavljaće transakcije bez naknade.

„Uz već prepoznatljivu fleksibilnost pri upravljanju ličnim finansijama, uvodjenjem Progresiv plus pogodnosti sa prenosom plate, nastojimo da postanemo prvi izbor korisnika medju domaćim bankama. Ove pogodnosti su skrojene prema potrebama i očekivanjima korisnika“, izjavio je član Izvršnog odbora Telenor banke Miloš Polovina.
 
U saopštenju se dodaje da za sve nove zahteve za prenos plate u Telenor banku, Progresiv plus omogućuje povoljniju kamatu na gotovinski kredit i kredit za refinansiranje, kao i na dozvoljeno prekoračenje.

„Za korisnike koji se odluče za Progresiv plus uz prenos plate u Telenor banku, na raspologanju je i besplatno Unika medjunarodno putno osiguranje uz aktivnu kreditnu karticu, koje će važiti i za članove uže porodice“, navodi se u saopštenju.

Telenor banka deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora, koja posluje na tržištima Skandinavije, centralne i istočne Evrope i Azije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.