U trendu

Polise putnih osiguranja – onlajn sa popustima

BEOGRAD – Kompanija „Dunav“ je u sklopu svog veb-šopa omogućila onlajn kupovinu i polise pomoći na putu, saopšteno je danas iz te kompanije.

Ranije na isti način omogućena je kupovina polise putnog zdravstvenog osiguranja.

Prednosti onlajn kupovine su popusti koji su 15 posto na putno zdravstveno osiguranje i 10 procenata za polisu pomoći na putu.

Sa ove dve polise, ne samo što se štedi novac, već su putnici bezbedni za sve slučajeve nepredviđenih medicinskih potreba, odnosno neplaniranih situacija na putovanju sopstvenim automobilom, poručili su iz Dunav osiguranja.

Polisa putnog zdravstvenog osiguranja obezbeđuje kompletnu i neophodnu medicinsku zaštitu u okviru osiguravajućeg paketa, uključujući i sve epidemije i pandemije koje proglasi Svetska zdravstvena organizacija, pored aktuelne zaraze kovidom 19 ili majmunskih boginja.

Osiguranje pomoći na putu neizostavan je deo svakog planiranja putovanja.

„Uz polisu putne asistencije, jedan telefonski poziv u bilo koje doba dana ili noći 365 dana u godini obezbediće dolazak ovlašćenog majstora, pregled, lakše popravke, šlepovanje i troškove noćenja ako je za vozilo potrebna duža popravka“, navodi Dunav osiguranje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.