U trendu

Posao iz snova: Zamislite da obilazite najluksuznije vile širom sveta i za to ste plaćeni! (foto)

Zamislite da provodite svoje dane širom sveta, odsedajući u nekim od najluksuznijim domova, pijuckajući koktele na privatnim bazenima i uživajući u njihovim luksuznim sadržajima – za novac! Za snimateljku Sorel Amor to nije samo fantazija, već je njena stvarnost zahvaljujući takmičenju za najbolji posao na planeti koji je nedavno osvojila.

Za pobedu na tom takmičenju, Amor je primila 10 hiljada dolara mesečno, plaćene putne troškove pa čak i priliku da povede društvo na čak tri meseca. Sve što mora da učini jeste da podeli svoje avanture iz 12 različitih domova širom sveta, putem fotografija i video zapisa na društvenim mrežama.

Sorel Amor je savršena osoba za taj posao, jer je već ranije putovala u više od 40 zemalja počevši već sa 5 godina. Radila je i kao turistički vodič, instruktor za decu, spasilac na nekim od plaža u Australiji, bila je i putnički fotograf. Tokom narednih meseci putovaće po Škotskoj, Engleskoj, Dominikanskoj Republici i mnogim drugim zemljama.

View this post on Instagram

It's been a seriously long time since I posted my ridiculous grin in any photo but damn! This occasion calls for it! Out of 17,000 people that applied I have been awarded the Best Job On The Planet competition winner! 😱This is insane news that's completely stirred up my world. 3 months of travel to luxurious houses around the world starts in just over a month. Thank you to EVERYONE for your insane support. I couldn't believe how much you all assisted in getting me here. I feel extremely loved. I'm going to work insanely hard to bring you the best content I possibly can. I can't wait to share this new chapter of my life with you all. And of course thank you @3rdhome for this incredible opportunity. AAAARGH!!! I won!!! 😱😱😱🤗🤗🤗 #iceland #iceberg #liveoutdoors

A post shared by SORELLE AMORE (@sorelleamore) on

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.