U trendu

Posta na Sajmu poljoprivrede u NS predstavlja svoje usluge

NOVI SAD – Na otvaranju 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, Pošta Srbije predstavila je usluge koje posebno pogoduju i namenjene su biznis korisnicima, a pored standardnih poštansko-finansijskih, promovisani su paketi usluga kompletne logističke podrške i rešenja za organizaciju pojedinačnih segmenata prevoza i skladištenja robe, koji su privukli pažnju izlagača i posetilaca.

Na Poštinom specijalizovanom štandu brojni posetioci imali su priliku da dobiju informacije o novoj usluzi paketomati, a mogli su i da isprobaju njegovo korišćenje, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

Paketomati su korisnicima dostupni na četiri frekventne i lako dostupne lokacije u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu, Železničkoj stanici, na glavnom ulazu u SPENS, i kod novosadske glavne pošte.

Pored trenutno aktivnih 20 paketomata, u celoj zemlji uskoro će biti dostupno još 400 novih, pri čemu lokacije mogu da predlože i korisnici u anketi na sajtu https://paketomat.posta.rs/ .

„Pošta Srbije je danas ovde da podrži renomirani novosadski Poljoprivredni sajam sa dugom tradicijom i velikim uticajem na privredna kretanja u zemlji, regionu i šire. Poljoprivreda je oduvek imala nacionalni i egzistencijalni značaj, a dodatno dobija na važnosti u svetlu aktuelnih dešavanja, i treba zajednički da joj damo vetar u leđa i iskoristimo ogromne potencijale“, rekao je Zoran Đorđević, v.d direktora Pošte Srbije.
On je rekao da je cilj Pošte da na sajmu prisutnim velikim kompanijama približi sve pogodnosti koje mogu ostvariti poslovnom saradnjom sa Poštom, uputivši im poziv da se informišu i pored standardnih, opredele i za pakete logističke podrške u poslovanju, usluge podrške izvozu, kao i posebno kreirane marketinške, poštansko-finansijske i informatičke usluge.

Đorđević je istakao da je u toku finalizacija dogovora sa NALED-om i Upravom za agrarna plaćanja (UAP) da se Pošta uključi i pomogne u realizaciji projekta eAgrar, kao i digitalizaciji njihovih servisa.

Očekivano je da će od jula biti moguća i prijava i izmene za sva poljoprivredna gazdinstva u poštama širom Srbije, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.